Diensten

Gevelreiniging

De gevel is in veel gevallen bepalend voor de uitstraling van uw woning of bedrijfspand is het. Is uw gevel van steen, hout, glas of een ander materiaal? Gevelreinigingzwolle.nl is gespecialiseerd in reiniging van elk type gevel dus voor een optimale uitstraling van uw gevel bent u bij ons aan het juiste adres!

Gevelreiniging heeft naast een mooie uitstraling tevens een positief effect op de levensduur van uw woning of bedrijfspand en vermindert ook de kans op schimmel en beschadiging van je muren. Afhankelijk van de ondergrond en de mate van vervuiling van je gevel kiezen wij de juiste behandeling.

Dakreiniging

Daken gaan er in de loop van de jaren steeds slechter uit zien door vervuiling en aanslag. Om uw dak weer een optimale uitstraling te geven is specialistische reiniging met hogedruk de beste oplossing en ziet het oppervlak er weer als nieuw uit. Ongeacht het materiaal dakbedekking of op welke hoogte dan ook, bij Gevelreinigingzwolle.nl kunt u rekenen op het beste resultaat.

Ook voor het reinigen van dakgoten bent u bij Gevelreinigingzwolle.nl aan het juiste adres. Dakgoten zijn aan veel bevuiling onderhevig en dit behoeft regelmatige en grondige reiniging met de juiste apparatuur.

Terrasreiniging

Naast het reinigen van gevels is Gevelreinigingzwolle.nl de specialist in het reinigen van terassen, bestrating en houtwerk. Ook voor het reinigen van balkons, dakterras, bedrijventerrein en VvE terreinen kunt u bij ons terecht.

Voor het reinigen van terrassen, straatwerk en andere ondergronden maken wij gebruik van professionele hogedruk apparatuur welke mobiel inzetbaar is voorzien van eigen water voorraad. Belangrijk om te weten is dat wij werken op een volledig milieuvriendelijke manier zonder gebruik van schadelijke schoonmaakmiddelen. Uw planten en en alles wat leeft komt hierbij niet in gevaar.

Vraag direct een offerte op maat aan!

 

 

Contactgegevens

Telefoon: 0610612954
info@gevelreinigingzwolle.nl

Adres

Rietveldstraat 8
8013 RW Zwolle

Routebeschrijving

 

 

Contactgegevens

Telefoon: 0610612954
info@gevelreinigingzwolle.nl

Adres

Rietveldstraat 8
8013 RW Zwolle

Routebeschrijving